Connexion propriétaire

Connexion à votre compte

Identifiant
Mot de passe
Maintenir la connexion active sur ce site
  • Le Pigeonnier et la Bergerie


    lascassines 957 route du pouchalou
    47370 Tournon d'agenais
    Lire la suite

Chambre en pierre | Gîte Villeréal

GiteChambre d'hôtesHôtel

Robin Boon

1847 Route de la Sauvetat
47500 Blanquefort-sur-Briolance
Mobile : +33 (0) 674 107 596

Een mooie, authentieke en elegante boerderij. Van 1 november tot en met 31 maart is het mogelijk om voor een langere periode een gîte te huren bij Chambre en pierre, Blanquefort-sur-Briolance in Lot-et-Garonne op de grens met de Dordogne in Frankrijk. Keuze uit twee verblijven: Een luxe Villeréal gîte, volledig ingericht voor 2-4 personen of een luxe Monpazier gîte voor 2 personen.

 

Een mooie, authentieke en elegante boerderij. Van 1 november tot en met 31 maart is het mogelijk om voor een langere periode een gîte te huren bij Chambre en pierre, Blanquefort-sur-Briolance in Lot-et-Garonne op de grens met de Dordogne in Frankrijk. Keuze uit twee verblijven: Een luxe Villeréal gîte, volledig ingericht voor 4 personen of een luxe Monpazier gîte voor 2 personen.

Ideaal voor werken in de omgeving, werken, een boek schrijven, muziek componeren of voor volledig herstel en ontspanning. Ook ideaal als u van plan bent een huis te kopen in Frankrijk en de regio wilt verkennen. Zeer goede WiFi-verbinding beschikbaar, zowel binnen als buiten.

15 km van Monpazier. 22 km van Villeréal. 17 km van Villefranche-du-Périgord. 16 km van Fumel. Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via info@chambre-en-pierre.eu .

 

Een elegante authentieke Herenboerderij (1665) Vanaf 1 november t/m 31 maart is degene die u zoekt in een verblijf in deze stenen kamer, Blanquefort-sur-Briolance in Lot-et-Garonne in de Dordogne, in Frankrijk. Wij beschikken over twee verblijven: Een luxe gîte Villeréal compleet voor 4 personen en een luxe gîte Monpazier voor 2 personen. Idealiter zou je aan het werk moeten werken, werken en in een boek schrijven, en je muziek componeren en ernaar luisteren voordat je gaat roesten. Ook ideaal als je suggestie om een ​​huis te kopen en Frankrijk en de omgeving wilt verkennen. Als er geen wifi beschikbaar is, kan dat ook. 15 km van Monpazier. 22 km van Villeréal. 17 km van Villefranche-du-Périgord. 16 km van Fumel Als je meer informatie wilt, dan vernemen wij dat graag via info@chambre-en-pierre.eu

Gîte Villeréal (voor 2-4 personen): € 845,- per minder, inclusief energiekosten en een voorraad hout tot uw beschikking.

Gîte Monpazier (voor 2 personen): € 635 per minder, inclusief energiekosten.

Paiement : Virement, En ligne